Logo van RamMedia
Logo van RamMedia
Logo van RamMedia
Logo van RamMedia
Logo van RamMedia

Aanvullende Diensten

Bij RamMedia kun je terecht voor meer dan alleen een website, huisstijl of drukwerk. Je kunt er ook terecht voor veel andere producten en diensten. Zie deze hieronder.

Advertenties

Zorg voor meer naamsbekendheid bij je doelgroep met een advertentie op bijvoorbeeld Facebook of in de krant. Bij RamMedia wordt gezorgd voor een frisse opvallende advertentie voor een vaste prijs. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Boeken

Breng herinneringen tot leven met bijvoorbeeld een fotoboek of leesboek op maat, of laat je boek opvallen met een unieke cover en uitstraling. Maak je boek extra persoonlijk met een hardcover of softcover en een speciaal formaat. Bij RamMedia kun je ook terecht voor magazines en ander boekwerk.

CV's

Moet je binnenkort solliciteren voor een baan of stageplek? Dan is het handig als je een CV hebt die opvalt tussen de andere. Bij RamMedia kun je een CV op maat laten maken waarmee je sollicitatie opvalt en er meer garantie is op succes! Bekijk voor inspiratie mijn CV op: Bekijk CV

Flyers

Wil je een aanbieding van je bedrijf promoten? Dit kan met een flyer! Flyers zijn er in vele soorten en maten (enkele pagina, dubbelzijdig gedrukt, in boekvorm, drieluik). Zo kun je de flyer opvallender maken, zodat je aanbieding of boodschap sneller gezien wordt. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Fotografie

Moet er binnenkort een familiefoto worden gemaakt? Wil je foto’s laten maken tijdens je bruiloft? Wil je je huis met aantrekkelijke foto’s kunnen verkopen? Bij RamMedia kun je terecht voor uiteenlopende scenario’s voor het maken van foto’s. Heb je interesse? Bekijk voor inspiratie op mijn Instagram account: Instagram Niels Scholten

Kaarten

Is er binnenkort een verjaardag? Is er iemand overleden? Gaat er iemand trouwen? Voor elke gelegenheid komt een kaart van pas. Bij RamMedia kun je een passend ontwerp laten maken met een formaat naar keuze om je kaart extra persoonlijk en speciaal te maken. De kaarten worden voor een scherpe prijs en op hoge kwaliteit gedrukt bij online drukkerijen als offset.nl of drukland.nl. Neem voor vragen of een offerte vrijblijvend contact op.

Kleding

Laat je bedrijf meer opvallen met passende kleding! Of het nou gaat om een T-shirt, polo, trui of pet, voor elk van deze producten ben je bij het juiste adres. Samen met jou zullen we passende kleding ontwerpen, zodat jouw bedrijf opvalt wanneer je ermee over straat loopt. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een T-shirt met je logo en eventueel de adresgegevens van je bedrijf. Verder is er ook keuze uit verschillende kleuren.

Logo's

Zonder een uniek logo kun je jouw bedrijf niet laten opvallen. Ga de concurrentie aan met een unieke stijl waarbij je logo centraal staat. Bij RamMedia kun je een logo laten maken voor een vaste prijs. Om meteen een goede indruk achter te laten zijn een opvallend visitekaartje en briefpapier natuurlijk onmisbaar. Neem voor vragen vrijblijvend contact op en vraag gerust naar de offerte.

Posters

Heb je binnenkort een evenement, of wil je groot uitpakken met het promoten van je bedrijf? Dan is een poster perfect voor deze taak! Bij een poster kun je denken aan subtiele formaten als A3, maar je kunt zo gek doen als je zelf wil door helemaal tot A0 te gaan. Al jouw posters worden op hoge kwaliteit gedrukt bij online drukkerijen als offset.nl of drukland.nl. Hier kun je dan ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een poster met een zelfklevende achterkant, een waterbestendige poster, een dubbelzijdige poster of een poster in een frame.

Roll-up banners

Sta je binnenkort op een beurs? Of wil je jouw kantoorpand persoonlijker maken? Een roll-up banner is handig voor elk van deze taken. Je kunt ze natuurlijk gebruiken op welke manier jou het beste uitkomt. De roll-up banners worden gedrukt bij offset.nl waar een ruime keuze is uit type banner en kwaliteit. Hier is een groot verschil in prijs, dus neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Stickers

Zit je in een bandje en wil je deze promoten door bijvoorbeeld je school of stad onder te plakken? Stickers zijn handig voor elke gelegenheid. Ze zijn compact en snel op te plakken, zodat je deze op opvallende plekken kan plakken waardoor jouw boodschap meteen opvalt. Natuurlijk kun je ook terecht voor bijvoorbeeld etiketten. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en zorgen we voor een sticker die past bij jou! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Verpakkingen

Maak je producten persoonlijker met een passende verpakking. Door je verpakking aan te passen op je product en stijl kun je het product extra laten opvallen en unieker maken. Jouw verpakking kan bestaan uit één egale kleur, een met volledig ontwerp, aangepaste vormen etc. Elke verpakking wordt volledig aangepast aan jouw wensen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Websites

Heb je een website nodig of is je bestaande website toe aan vernieuwing? Dan ben je bij het juiste adres! Een up-to-date website is tegenwoordig onmisbaar voor een bedrijf. Een moderne website geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling. Bij RamMedia zal je website standaard geoptimaliseerd zijn voor elk device (responsive). Heb je een website nodig, maar heb je geen bedrijf? Geen probleem! Als particulieren kun je ook terecht voor bijvoorbeeld een porfolio-site, digitaal CV of welk type website dan ook.

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in: